Descargar EBOOK Per qué la crisis no acabará mai autor JORDI SOLE gratis online


Descargar EBOOK Per qué la crisis no acabará mai autor JORDI SOLE gratis online Título Del Libro: Per qué la crisis no acabará mai
ISBN 13: 9788475849829
Idioma del libro: ES
El autor del libro: JORDI SOLE
El editor: LAERTES
El formato de libro: PDF, Epub, Doc, Txt
El tamaño del archivo: 6.99 Mb

Read full description of the books:En aquest llibre t’expliquem què està passant amb la producció d’energia global, quina relació té aquesta amb l’actual situació socioeconòmica mundial i que ens espera en el futur si no fem res. ¿S’acaba el petroli? Sí.¿Quan? Aviat, de fet, ja ha començat a esgotar-se. ¿I com afecta la crisi que estem vivint? Si hi ha crisi de petroli, la crisi econòmica seguirà!¿Per què? Perque el nostre sistema de desenvolupament es basa gairebé totalment en el petroli. Si aquest escasseja o n’augmenta el preu, el nostre desenvolupament se’n ressentirà. Ho expliquem: la causa primera del creixement econòmic, el motor que mou la nostra economia, és l’energia. Perque l’economia creixi, ho ha de fer també el consum d’energia i, per tant, la seva producció. Si la producció d’energia, la major part de la qual ve dels combustibles fòssils i del petroli, no creix sinó que està estancada o comença a decréixer, l’economia entra en recessió. Els efectes d’aquesta recessió és el que anomenem «crisi».


El autor es JORDI SOLE escribió un interesante libro titulado Per qué la crisis no acabará mai. El libro de la publicó la editorial LAERTES, y en este momento por el libro de Per qué la crisis no acabará mai PDF ISBN (9788475849829) es necesario pagar 7.00 euros por copia. Sin embargo, en nuestro sitio, Le ofrecemos descargar el libro Per qué la crisis no acabará mai EPUB y otros formatos totalmente gratis para leer en el ordenador u otros dispositivos electrónicos. Con nosotros usted puede encontrar otros libros del autor JORDI SOLE, que te pueden gustar, igual que el libro de Per qué la crisis no acabará mai EPUB. Únete a nuestra comunidad y recibe gratis el libro de Per qué la crisis no acabará mai EPUB y otros, no menos interesantes de la edición.
Descargar en PDF Per qué la crisis no acabará mai PDF
Descargar en EPUB Per qué la crisis no acabará mai EPUB
Descargar en DOC Per qué la crisis no acabará mai DOC
Descargar en TXT Per qué la crisis no acabará mai TXTÚltima descarga: días atrás

Reseñas de libro Per qué la crisis no acabará mai


Iker

No puedo creer que escribió este libro mentalmente la persona sana.

Antonio

Un libro que me ha impresionado hasta el fondo del alma.

Elena

El libro merece el título de best-seller!

Hugo

Mariposas en mi estómago muerto....

Rocio

poner el papel higiénico! o en la chimenea!
Añadir comentario
Descargar EBOOK Per qué la crisis no acabará mai autor JORDI SOLE gratis online

PDF: per-qu-la-crisis-no-acabar-mai.pdf Per qué la crisis no acabará mai PDF
EPUB: per-qu-la-crisis-no-acabar-mai.epub Per qué la crisis no acabará mai EPUB
DOC: per-qu-la-crisis-no-acabar-mai.doc Per qué la crisis no acabará mai DOC
TXT: per-qu-la-crisis-no-acabar-mai.txt Per qué la crisis no acabará mai TXT