Descargar EBOOK La cuina mes senzilla d una dona del terros autor JOSEP GIRONES gratis online


Descargar EBOOK La cuina mes senzilla d una dona del terros autor JOSEP GIRONES gratis online Título Del Libro: La cuina mes senzilla d una dona del terros
ISBN 13: 9788497911214
Idioma del libro: ES
El autor del libro: JOSEP GIRONES
El editor: COSSETANIA
El formato de libro: PDF, Epub, Doc, Txt
El tamaño del archivo: 826 Kb

Read full description of the books:Maria Descarrega Garcia va nàixer a la Fatarella, comarca de la Terra Alta, el 9 d’abril de 1931. Sons pares, Josep i Guadalupe, formaven una família pagesa coneguda especialment per la seva capacitat de treball. Entre altres activitats, Josep de Carinyo va desermar i posar en producció una finca en la qual destacava una gran extensió d’oliveres. L’inici de la guerra va malbaratar totes les previsions. Josep de Carinyo va ser assassinat en el decurs dels Fets de la Fatarella, mentre que Guadalupe moria posteriorment víctima de l’explosió d’una bomba. Òrfena de pare i mare, als onze anys, Maria va aferrar-se a la terra que sons pares li van deixar i va continuar amb la tradició familiar pagesa. Més endavant, va casar-se amb Andreu de cal Garrit, de professió paleta, i plegats van tenir quatre fills. Ni la feina de la casa, ni els quatre fills, ni l’empresa de construcció van ser obstacle suficient perquè deixés d’anar al camp. Enmig d’aquestes circumstàncies, és fàcil d’entendre que la seva cuina tingués una forta arrel camperola. Cuinava de forma pràctica, ajudada per tot allò de què disposava en el seu assortit rebost, a més dels productes que obtenia de l’hortet familiar i els animals que criava al corral. Va morir el dia 6 de febrer de 2003. A partir d’aleshores, el seu fill Josep va recopilar les seves receptes més casolanes.
El autor es JOSEP GIRONES escribió un interesante libro titulado La cuina mes senzilla d una dona del terros. El libro de la publicó la editorial COSSETANIA, y en este momento por el libro de La cuina mes senzilla d una dona del terros PDF ISBN (9788497911214) es necesario pagar 10.50 euros por copia. Sin embargo, en nuestro sitio, Le ofrecemos descargar el libro La cuina mes senzilla d una dona del terros EPUB y otros formatos totalmente gratis para leer en el ordenador u otros dispositivos electrónicos. Con nosotros usted puede encontrar otros libros del autor JOSEP GIRONES, que te pueden gustar, igual que el libro de La cuina mes senzilla d una dona del terros EPUB. Únete a nuestra comunidad y recibe gratis el libro de La cuina mes senzilla d una dona del terros EPUB y otros, no menos interesantes de la edición.
Descargar en PDF La cuina mes senzilla d una dona del terros PDF
Descargar en EPUB La cuina mes senzilla d una dona del terros EPUB
Descargar en DOC La cuina mes senzilla d una dona del terros DOC
Descargar en TXT La cuina mes senzilla d una dona del terros TXTÚltima descarga: días atrás

Reseñas de libro La cuina mes senzilla d una dona del terros


Ivan

Un aspecto interesante desde el otro lado

Juan

Se ha formado una doble impresión.

Rocio

Se ha formado una doble impresión.

Pablo

estoy absolutamente de nada, no entendía de este libro

Sara

completa mierda
Añadir comentario
Descargar EBOOK La cuina mes senzilla d una dona del terros autor JOSEP GIRONES gratis online

PDF: la-cuina-mes-senzilla-d-una-dona-del-terros.pdf La cuina mes senzilla d una dona del terros PDF
EPUB: la-cuina-mes-senzilla-d-una-dona-del-terros.epub La cuina mes senzilla d una dona del terros EPUB
DOC: la-cuina-mes-senzilla-d-una-dona-del-terros.doc La cuina mes senzilla d una dona del terros DOC
TXT: la-cuina-mes-senzilla-d-una-dona-del-terros.txt La cuina mes senzilla d una dona del terros TXT