Descargar EBOOK Postres de l arimany de tarragona autor SALVADOR ARIMANY gratis online


Descargar EBOOK Postres de l arimany de tarragona autor SALVADOR ARIMANY gratis online Título Del Libro: Postres de l arimany de tarragona
ISBN 13: 9788497913355
Idioma del libro: ES
El autor del libro: SALVADOR ARIMANY
El editor: COSSETANIA
El formato de libro: PDF, Epub, Doc, Txt
El tamaño del archivo: 350 Kb

Read full description of the books:Aquest llibre no pretén fer càtedra ni ensenyar a fer pastissos als qui ja en saben. Aquest llibre vol que qualsevol persona a qui li agradi fer dolços pugui tenir la confiança que els que faci li sortiran bé a la seva cuina familiar. Està escrit de manera entenedora, perquè el resultat final sigui bo, rigorós i s’assembli al màxim al producte professional. Seguint els processos que proposa el llibre, no hi ha pèrdua per obtenir el resultat esperat. També està pensat per als qui tenen afició a la cuina en general, i fins i tot ens atrevim a dir que els cuiners professionals hi poden trobar un ajut pel que fa a les postres i a la interrelació entre la cuina salada i els pastissos. L’autor proposa en aquest llibre perdre la por i atrevir-se a elaborar postres de pastisseria. Els resultats segur que us encoratjaran i tindreu una gran satisfacció quan porteu les vostres creacions a taula.
Va néixer a l’Espluga de Francolí l’any 1931, on els seus pares tenien un establiment de pastisseria i queviures. Al complir 14 anys va anar a Tarragona a aprendre l’ofici de pastisser. Empesos per la situació econòmica d’una família nombrosa com la seva en uns temps molt difícils de postguerra, decidí posar-se al capdavant d’una pastisseria que es traspassava a Tarragona, al carrer del Portalet. Amb l’ajut de tota la família, al cap de quatre anys van obrir una sucursal al carrer de Canyelles, l’any 1966 un establiment a l’avinguda de Rovira i Virgili, i l’any 1971 van adquirir la pastisseria i cafeteria Torrents a la Rambla Nova, que l’any 1976 van ampliar a restaurant i ben aviat va aconseguir molta anomenada per la qualitat dels productes que oferia. Salvador Arimany ha conduït programes de pastisseria a Ràdio Tarragona i Antena 3 Ràdio. Ha estat nomenat Mestre Artesà Pastisser i és el creador de les típiques galetes Maginet de Tarragona.
El autor es SALVADOR ARIMANY escribió un interesante libro titulado Postres de l arimany de tarragona. El libro de la publicó la editorial COSSETANIA, y en este momento por el libro de Postres de l arimany de tarragona PDF ISBN (9788497913355) es necesario pagar 12.20 euros por copia. Sin embargo, en nuestro sitio, Le ofrecemos descargar el libro Postres de l arimany de tarragona EPUB y otros formatos totalmente gratis para leer en el ordenador u otros dispositivos electrónicos. Con nosotros usted puede encontrar otros libros del autor SALVADOR ARIMANY, que te pueden gustar, igual que el libro de Postres de l arimany de tarragona EPUB. Únete a nuestra comunidad y recibe gratis el libro de Postres de l arimany de tarragona EPUB y otros, no menos interesantes de la edición.
Descargar en PDF Postres de l arimany de tarragona PDF
Descargar en EPUB Postres de l arimany de tarragona EPUB
Descargar en DOC Postres de l arimany de tarragona DOC
Descargar en TXT Postres de l arimany de tarragona TXTÚltima descarga: días atrás

Reseñas de libro Postres de l arimany de tarragona


Pablo

El libro ha traído cambios en la vida!

Carlos

Es ambiguo, pero nos hace reflexionar!

Alejandra

El libro ha traído cambios en la vida!

Daniel

El libro es increíble, la magia que se puede llevar con usted.

Andrea

No es el caso cuando se puede decir que el libro es mejor.
Añadir comentario
Descargar EBOOK Postres de l arimany de tarragona autor SALVADOR ARIMANY gratis online

PDF: postres-de-l-arimany-de-tarragona.pdf Postres de l arimany de tarragona PDF
EPUB: postres-de-l-arimany-de-tarragona.epub Postres de l arimany de tarragona EPUB
DOC: postres-de-l-arimany-de-tarragona.doc Postres de l arimany de tarragona DOC
TXT: postres-de-l-arimany-de-tarragona.txt Postres de l arimany de tarragona TXT